Öğretmenevinde düzenlenen kahvaltıya, Fındıklı Kaymakamı Arif Karaman, Fındıklı Belediye Başkanı Adnan Özbalaban, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Alim Eker, İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Eniş, Fındıklı Belediye Başkan Yardımcıları Osman Çınar ve Murat Köseoğlu, Fındıklı Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanı Gürhan Kutluata, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile şoför esnafı temsilcileri katıldı.
Fındıklı Kaymakamı Arif Karaman ,Trafik tescil hizmetinin ilçeye kazandırmasında gösterilen çabanın takdir edilmesi gereken bir çalışma olduğunu söyledi.
Fındıklı Belediye Başkanı Adnan Özbalaban, Trafik Tescil Fındıklı'ya gelmez denmesine karşın, ilçeye kazandırılması için yoğun çaba sarf ederek başardıklarını söyledi.
Fındıklı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Gürhan Kutluata, burada yaptığı açıklamada, ilçede iki yıl önce faaliyete geçen Trafik Tescil Şube Müdürlüğü'nün dağıtmaya başladığı LA seri plakaların tamamlanarak LB serisi plakalara geçildiğini söyledi.
İlçe Trafik Tescil Şube Müdürlüğü'nün 2 yılda bir seri plakanın yanında 2 binin üzerinde işlem yapıldığını belirten Kutluata, Trafik Tescilin ilçeye kazandırılmasında başta belediye başkanı Adan Özbalaban ve Rize Milletvekili Hasan Karal ile emeği geçen herkese teşekkür etti.
Daha sonra, Fındıklı Kaymakamı Arif Karaman, yeni seri 53 LB 001 plakayı, Fındıklı Belediye Başkanı Adnan Özbalaban'a takdim etti.