banner51

Bu haber kez okundu.

Survivor Hasan’ın Anne Acısı
 Anadolu Ateşi dans topluluğunun baş dansçılarından olan ve katıldığı Survivor yarışması sonrası milyonlar tarafından tanınan bir isim haline gelen Hasan Yalnızoğlu’nun acı günü.

Yalnızoğlu üzerine titrediği ve çok değer verdiği 74 yaşındaki annesi Ayşe Yalnızoğlu hayatını kaybetti.

Hasan Yalnızoğlu, geride bıraktığımız yıl katıldığı Survivor All Star 2015’de başarılı bir oyun sonrası telefonla görüşme ödülü kazanmış ve milyonların karşısında annesiyle duygusal bir konuşmaya imza atmıştı. Yalnızoğlu bu konuşmasında annesine rahatsızlığı dolayısıyla heyecanlanmaması konusunda uyarıda bulunmuştu.
İşte Hasan Yalnızoğlu’nun annesinin vefatıyla ilgili yaptığı o açıklama…

Hasan Yalnızoğlu, instagram’da annesinin fotoğrafına paylaşarak, “Güzel annem en son anneler gününü böyle kutlamıştım. Yazacak o kadar çok şey var ki senle ilgili hangi birini yazayım. Canım anam. Geride bir sürü anı ve insan biriktirdin. Senin adın geçtiğinde gururla biz onun çocuğuyuz, o bizim annemiz diyoruz. Her anne yavrusuna özeldir ama sen başkaydın be anne. En kötü anlarında bile, hele dün hastaneden taburcu olurken güldürdün herkesi. Bu kez bir kez hayatımızda bizi üzdün ama çok büyük üzdün be anneeeemmmmmm. Sen bizi yalnız bırakmazdın be anne ama gittiysen mutlaka bir sebebi vardır bizim düşünemediğimiz. Uzun Ayşem canım annem. Sen değil miydin evimizin neşeşi, peki ya şimdi şimdi ne olacak, yukardan eminim kolluyorsundur bizi. Seni böyle fotoğraftaki gibi hep gülerken hatırlıyacağız. Allah mekanını cennet eylesin. Hakkım yok ama varsa helal olsun.

Şimdi son görev. Yarın ikindi namazı sonrası, karaca ahmet de, şakirin camii’inde sana bir kez daha hakkımızı helal edeceğiz. Helalleşmek için bütün sevenlerin seninle olacağız. Allah mekanını cennet eylesin. Ruhun şad olsun.. El fatiha. Amin” açıklamasını yaptı.

hasan-yalnizoglu-ic

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol