banner51

Bu haber kez okundu.

VALİ, FINDIKLI'DA İNŞAAT İŞÇİLİĞİNİ BEĞENMEDİ
 Vali Ersin Yazıcı, Fındıklı yapımı süren okul ve pansiyon inşaatlarını gezerek incelemelerde bulundu.

Vali Ersin Yazıcı, Yardımcısı Mehmet Kurt, Fındıklı Kaymakamı Arif Karaman ve Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan ile birlikte Fındıklı'da yapımı devam eden inşaatlarda incelemelerde bulundu.

Vali Ersin Yazıcı, ilk olarak yapımı devam eden Fındıklı TOBB Anadolu İmam ­Hatip Lisesi öğrenci yurdunu denetledi. İşçiliği beğenmeyen Vali Yazıcı, yüklenici firma yetkilisini sert bir şekilde uyardı.

BU ŞEKİLDE BU BİNAYI TESLİM ALMAM

Öğrenci pansiyonundaki işçilik hatalarını gören ve tepkisini dile getiren Vali Yazıcı, " Buranın acilen düzeltilmesi gerekiyor. Bu şekilde bu binayı teslim almam. Böyle kötü bir işçilik olamaz. Bir an önce düzelteceksiniz. Yazık, günah. En kısa zamanda bütün eksikleri gidermelisiniz. Bu işin de takipçisi olacağım" dedi. Müteahhit firma yetkilisi de gerekenin en kısa sürede yapılacağına dair söz verdi. Vali Yazıcı, daha sonra Pazar ilçesinde yapımı devam eden Hükümet Konağı inşaatında da incelemelerde bulundu

 RİZE HALKI HER ŞEYİN EN GÜZELİNE VE EN İYİSİNE LAYIK

Vali Ersin Yazıcı, Rize halkının her şeyin en güzeline ve en iyisine layık olduğunu belirterek, " Yapılan hizmetlerin tamamı vatandaş odaklıdır. Yani vatandaşımıza en iyi ve en güzel hizmeti vermeyi arzu ediyoruz. Bu bakımdan Devletimiz Rize'ye her alanda büyük yatırımlar yapmaktadır " dedi.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol